Dr. Kris Peeters
Sportarts
Nijverheidstraat 64
9220 Hamme
T: 0494 378 520
E-mail: info@mijnsportarts.be
Raadpleging na afspraak

Op deze website willen wij je graag voldoende en uitgebreide informatie omtrent sportgeneeskunde bieden.
Dit is enkel ter informatie, niet om je een behandeling aan te prijzen.
Informatie op deze website kan een uitgebreid consult met de arts nooit vervangen.
In deze praktijk kan om die reden diagnose en behandeling slechts plaatsvinden na persoonlijk consult met de behandelende arts.
Om diezelfde reden mag en kan je van de dokter ook niet verwachten dat hij je telefonisch of digitaal advies zal verstrekken.

De informatie op deze website is met de meeste zorg samengesteld. Wij doen al het mogelijke om deze site up-to-date te houden. Gezien de wetenschap in het algemeen en de geneeskunde in het bijzonder dagelijks evolueert, is de informatie die we hier aanbieden ook aan die evolutie onderhevig. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in de aangeboden informatie, noch voor schade, overlast of ongemak die voortvloeit uit of samenhangt met het gebruik van de informatie op deze website.

Adressen en links die op deze site vermeld zijn, dienen enkel ter informatie. Bij het gebruik van een link voor een externe website, dragen wij geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of kwaliteit van de op die website aangeboden informatie.

De inhoud van deze site is enkel bedoeld voor je persoonlijke informatie en mag niet gebruikt worden voor publicatie zonder schriftelijke toestemming van Dr. Kris Peeters
 

Website laten maken