Dr. Kris Peeters
Sportarts
Nijverheidstraat 64
9220 Hamme
T: 0494 378 520
E-mail: info@mijnsportarts.be
Raadpleging na afspraak

Wat doen we ?

In zijn praktijk voor sportgeneeskunde wil Dr. Kris Peeters, iedere sporter – van recreant tot topsporter – op een professionele manier bijstaan en begeleiden.
De sportgeneeskunde omvat een zeer ruime waaier, maar gaat hoofdzakelijk over diagnose en behandeling van sportletsels en klachten.
Het is echter niet minder belangrijk om ook de oorzaak van het letsel of de klacht te achterhalen en hierdoor aan advies en preventie te doen.
Daarnaast is ook de begeleiding van sporters een belangrijk onderdeel, om vanuit verschillende testen de sporter – en zijn trainer – bij te staan in het opbouwen van hun oefenprogramma.
Ten slotte worden er ook medische keuringsonderzoeken gedaan om de medische geschiktheid tot sporten te bepalen bij sporters.

De praktijk richt zich naar iedere sporter, van recreant tot topsporter, naar diegenen die (terug) willen sporten en diegenen die zeer intensief met sport bezig zijn.
Zowel individuele sporters kunnen hier terecht als teams, clubs of sporters in groepsverband.
Zo is Dr. Kris Peeters clubarts van Sporting Lokeren Oost-Vlaanderen, staat hij in voor de medische begeleiding van Vigor Wuitens Hamme en leerlingen van Basisschool Topsportbelofte Gymnastiek Dendermonde.
Hij begeleidt o.m. meervoudig Belgisch Kampioene marathon en huidig duathlete Veerle D’Haese, voormalig atleet van Topsport Vlaanderen Tim Clerbout en verschillende atletiekbeloften.
Individuele sporters uit vele verschillende disciplines hebben hun weg naar de praktijk gevonden, een (onvolledige) lijst brengt ons bij aerobics, atletiek, ballet, basketbal, dans, duathlon, gymnastiek, mountainbiken, muurklimmen, rugby, triathlon, voetbal, volleybal, wielrennen, …
 

Website laten maken